24 Haziran 2014 Salı

Palet Yatak odası Mobilyaları


Eski paletleri atmak yerine Bu kadar güzel tasarımlar haline getirebilirsiniz.Sizin'de arka bahçenizde yada garajda yer kaplıyor olabilirler neden eski paletin avantajlarından faydalanmıyorsunuz?Rahat Doğal bir palet yatak odası yapabilirsiniz.

Bu tür için yapmanız gereken palet mobilya planları basittir.Malzemeler: paletler,çivi,çekiç,levye,ingiliz anahtarı.yatak ve çarşaf  bunlardan ibarettir.

Doğal yazlık tarzında bir yatak odası Palet mobilyası yatak yüksekliğinide istediğiniz gibi kendi tarzınızda ayarlıyacaksınız.Diğer mobilya ürünleri gibi aldığınız gibi kullanma söz konusu değil istediğiniz an paletlerin sayısını 1 e indirip daha alçak bir yatak mobilyası yapabilirsiniz.Palet mobilyaları işte bu yüzden seviyorum hem kullanışlı hemde görsel yönden minimal doğal bir yapıya sahip aynı zamanda modern bir görünüm katıyor bulunduğu ortama.

Kim böyle bir yatakta uyanmak istemezki her insan doğal yaşamayı hak ediyor.sabahları böyle bir yatakta uyanmak insan vücuduna psikolojik yönden artı yönde etkiler.



Görsel şölen görünümündeki bu yatakta iki kat paletlerden oluşmakta.yazlık evler için kullanmı çok iyi.yazlıktan ayrılacağınız zaman yatağınızı toplayıp paletleride bir kenara rahatça kaldırabilirsiniz.Ben bu paletleri çok seviyorum çok kullanışlı.Diğer mobilyalar gibi kütük değil bir yere koy daha kaldırama gibi bir şey söz konusu değil paletlerde.Paletin kullanışlılığı 1.özelliği gibi gözüksede tasarımsal olarak çok güzel hava katıyor ortamlara.


Dilerseniz Palet mobilyanızı boyayabilirsiniz.Duvar renginizin tonlarında boyamanız paletleri odayla dans içinde görünmesini sağlıyacaktır.



Paletlerin ahşap renginde boyanmaları benim favori renklerim arasında(en favorim paletlerde beyaz renk:D)Paletlerin diğer bir özelliği yataktan taşan kısımları odaya ve size rahatlatıcı bir hava katıyor.yatağınızdan bırakın eliniz kolunuz sarksın palet imdadınıza yetişir:D


Ayaklarını yorganına göre uzatmıyanlara göre olan bu model ayağı uzun olanları şımartıyor..


Benim favori rengim Paletlerde beyaz ve mükemmel bir tasarım görsel şölen kesinlikle bu tarz tasarımlar odalara harika bir hava katıyor.Paletin altındaki tekerlerle istediğiniz gibi hareket ettirebilme ve altındaki raflarla kitap,dergi vb şeyleri rahatça koyarak kullanabilirsiniz.Biliyorsunuzki Palet mobilyaları siz üretiyorsunuz Palet nakliyelerde kullanılan bir araç ve sizinde deponuzda veya arka bahçenizde kullanmadığınız bir palet vardır.bunları değerlendirin ve harika tasarımlar çıkartın.

Beyaz palet mobilyalar her ortama açık ve ferah hava katıyor.


Paletin Doğallığı mat renklerle dahada güzel ve şık bir şekilde ortaya çıkıyor.Palet mobilyaları mat renklerle kullanmanızı tavsiye ederim.


Paletin kendi rengi Beyaz ortamlara çok güzel bir hava katar.Ben bir tasarımcıyım.Görsel yönden fikirlerimi paylaşıyorum.seçil vardarova adım iç mimari tasarım yönünden 10 yıllık birikimim var.


Bu konuda yeni geniş paylaşımlar yapıcağımı söylüyebilirim.Paletlerin iç bölmelerine yapılan ışık oyunları apayrı bir ambiansla odanıza hava katıcak.


Terasta taşınabilir tasarım harikası ve kullanışlı bir yatak Palet mobilyalar'ı sevme nedenim işte bu.Çanta gibi taşınma özelliği sayesinde terasınıza akşam taşıyıp teras keyfinde denize doğru bir uyku görsel olarakda harika bir tasarıma sahip palet mobilyalar.


Kendi rengine saygı duyulmuş bir palet mobilya yatak tekerlekli gayet kullanışlı ve bir palet üstüne daha koyarak ükseklik seviyesini kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir tasarım.

İleri görüşlü insanlar bu tarza bayılıyor.evet bu bir taz doğal ve rahat yaşamayı seven modern görünümede önem veren insanların tarzı.

Çatı katında boğulmak istemeyenler Palet mobilya yatak'la ortama ferah ve geniş bir hava katmış olucak.Beyaz rengin büyüsüde göz alıcı.


Çocuklarınız için Palet'lerden çoklu yatak takımıda yapabilirsiniz.Paletin en büyük özelliği olan taşınırlığı sayesinde istediğiniz zaman kaldırıp başka bir yere koyabilirsiniz.


Palet'lerin üzerine yapıcağınız desenlerle kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.Bunlar sizin zevkinize kalmış şeyler.Doğal ve harika bir görünüme sahip bir yatak başlığı.Evinizin arkasında kullanılmayan bir paletten yapılmış tasarım harikası bir palet mobilya.

Genç odasında televizyon ünitesi olarak kullanabileceğiniz palet mobilyalar,kumanda,dvd kutusu,televizyon kablolarını koyabilme imkanı sunuyor.ve Genç yataklarındada kullanılan palet mobilyalar,kitap koyma bölümleri ve ayarlanailir yükseklikle kullanım koılaylığı sağlıyor.Bu modern minimal tasarımlar Palet'lerden yapılıyor.Boş bir zamanınızda gidin evinizin deposunda veya arka bahçesinde kullanılmayan paletleri değerlendirin.


Bazı palet mobilyalar resimlerde gözünüze daha modern ve minimal gelebilir.Buresimde olduğu gibi bunun nedeni Zımparalanmış olmasıdır ve boyadaki ustalık farkıdır.Palet mobilyalar zımpara ve boya ustalığıyla kusursuz bir görünüme sahip olurlar.mobilya tasarımlarını kıskandıran bu palet mobilyalar herkesin gözünde bir numara olmaya doğru hızlıca ilerliyor.yazlık evlere en yakışacak mobilya palet mobilyalar.


Yazlık bir evde bir çanta gibi yatakların kaldırılıp dolaba konduğu ve paletlerinde kaldırılıp bir kenara konabildiği yatak tasarımı.



Kimileri yüksek yatak tarzını sever.


Genç odalarına minimal bir dokunuş Beyazın sadeliği ve şıklığı ayrı bir hava katıyor.







Beachlerde moda olan palet mobilyalar,kullanım kolaylığı ve ucuzluğuyla herkesin gözdesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder